fbpx

Gezichtsbehandelingen

Geniet van de ontspanning en de aandacht voor jezelf en kom even tot rust.
Jij verdient dit moment!

Gespecialiseerd in huidverzorging en -verbetering

Ons team is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. In overleg stellen we een behandelplan op, afgestemd op jouw specifieke wensen en huidtype, met als doel jouw huid weer stralend en gezond te maken én te houden.

Oolaboo

Het Lakhuis - Gezichtsbehandeling

Onze producten zijn duurzaam geproduceerd, biologisch, vrij van parabenen en dierproefvrij. Dankzij de samenwerking met dit fantastische merk, dat gebruik maakt van innovatieve ingrediënten en technologieën behalen wij mooie resultaten op het gebied van huidverbetering en anti-ageing.

Prijslijst gezichtsbehandelingen

 • Basis (30 min)
  € 35,95
  Een verzorgende en reinigende behandeling die de huid verfrist.

  Huidanalyse, reiniging, peeling, masker en dagverzorging

 • Uitgebreid (60 min)
  € 65,95
  Een ontspannende maar effectieve behandeling met een heerlijke gezichtsmassage waarin jij en je huid weer worden verfrist.

  Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, handmassage en dagverzorging

 • Compleet (90 min)
  € 95,95
  Een ontspannende behandeling met veel extra’s om bij weg te dromen. In deze behandeling is het noodzakelijke met het ontspannende gecombineerd.

  Welkomstritueel van schouders en nek, Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen en keuze uit verven wimpers en of wenkbrauwen, gezichtsmassage, maskers, handmassage en dagverzorging incl serum.

Het Lakhuis - Gezichtsbehandeling
© Copyright - Het Lakhuis | hetlakhuis.nl | website door Artist Bookings