fbpx

Lash Lift

Droom je ook van een mooie oogopslag? Ben je het zat om steeds veel mascara te gebruiken of loopt je mascara steeds uit? Wil je er na het opstaan direct goed uit zien zonder mascara, op een natuurlijke manier? Kies dan voor de lashlift! Lashlifting is de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperbehandelingen. Kom gezellig langs en we vertellen je er alles over!

Lash Lift

De Lash Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften, hier komen dus geen extensions aan te pas. Ideaal voor mensen die wimperextensions te extreem vinden of bijvoorbeeld allergisch zijn voor de lijm. Tijdens de Lash Lift worden de eigen wimpers met een speciale crème vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen pad aan gelift. Zo wordt de nieuwe vorm in de wimpers blijvend gemaakt. Na het liften brengen we tevens een verzorgende olie aan op de wimpers en kunnen de wimpers naar wens ook geverfd worden.
Het resultaat: lange, gekrulde en gezonde wimpers.

Na deze behandeling is het niet meer nodig om gebruik te maken van een wimperkruller het is een geweldig alternatief voor wimperextensions.

Waarom kiezen voor een Last Lift?
– Een comfortabele en betaalbare behandeling
– Snelle applicatie techniek
– Geeft de illusie van langer lijkende en vollere wimpers
– Het resultaat is maar liefst 6 tot 8 weken zichtbaar
– Zwemmen, douchen, sporten en zweten is geen probleem
– Geschikt voor lange en korte wimpers
– Direct resultaat

Prijslijst

  • Lash Lift
    € 60,00
    60 minuten
  • Wimpers verven
    € 19,50
    20 minuten
© Copyright - Het Lakhuis | hetlakhuis.nl | website door Artist Bookings